Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023

Συμμετοχή στο Μαθητικό Πρωτάθλημα Σκακιού Νότιου Τομέα

Φέτος, η ομάδα σκακιού του συλλόγου μας συμμετείχε στο μαθητικό πρωτάθλημα νότιου τομέα και είχε εξαιρετικές επιδόσεις! Συνολικά, εννέα παιδιά αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε επτά αγώνες το καθένα και μετέφεραν το όνομα του σχολείου μας στην κορυφή των βραβείων.


Ο Χρίστος από την Α' Δημοτικού αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του, ενώ ο Θοδωρής από τη Β΄ Δημοτικού πήρε τη δεύτερη θέση. Επίσης, η Δέσποινα από τη Δ' Δημοτικού βραβεύτηκε ως η πρώτη από τα κορίτσια στον αγώνα.

Συμμετοχή στο Kallithea Speed Run 2023 της ομάδας Inline Roller Skates

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια υπέροχη εμπειρία που είχαν τα παιδιά μας στο Kallithea Speed Run 2023! Την Κυριακή 19/3/2023, μια ομάδα παιδιών από τη δραστηριότητα των Inline Roller Skates του σχολείου μας συμμετείχε στον αγώνα και είχαν μια φανταστική εμπειρία.

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Ημερίδα υγείας και άσκησης «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

Ημερίδα εκπαίδευσης, στην μέθοδο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης ΚΑΡΠΑ, ενημέρωσης για θέματα διατροφής, αυτοάμυνας και παρουσίαση των τελευταίων τάσεων στην ενδυνάμωση fitness, διοργανώνει η διακεκριμένη προπονήτρια και πρωταθλήτρια Ελλάδας Νεκταρία Τσαλαβούτα, υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, την Κυριακή 12 Μαρτίου (11.00 - 14.00), στην αίθουσα του «Πολυχώρου» του Δημαρχείου Π. Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος).

Η Ημερίδα είχε αναβληθεί, καθώς το Τμήμα Παιδείας & Κοινωνικής Αρωγής και το ΠΟ.Α.ΚΕ., συμμετείχαν στο Εθνικόπένθος, λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος και διοργανώνεται εκ νέου την Κυριακή 12 Μαρτίου.

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Βιωματικό σεμινάριο διαχείρισης άγχους

Έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε την Ελληνο-Ιαπωνίδα Executive Coach Ανδριάνα Κάλφα/Ubunuki για ένα βιωματικό σεμινάριο για τη διαχείριση άγχους στις 19 Μαρτίου 2023 στις 16:00 στο σχολείο μας.   

Η Ανδριάνα Κάλφα/Ubunuki ειδικεύεται σε μεθοδολογίες Coaching, solution focused με επιρροές όμως και από την Ιαπωνική κουλτούρα, της ενσυνειδητότητας και του ikigai. Κατέχει πιστοποίηση Coaching από το ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), μεταπτυχιακό από το πανεπιστήμιο Sophia του Τόκιο σε θέματα Επικοινωνίας και Ιαπωνικής Νοοτροπίας και είναι πτυχιούχος Βιομηχανικής Διοίκησης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της στο https://www.andrianakalfa.gr/

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις