Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικη Μαθητική Παρέλαση στο Παλαιό Φάληρο

Το σχολείο μας πήρε μέρος στη φετινή αποκριάτικη μαθητική παρέλαση που έγινε την Κυριακή 19/2 στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου. Οι μαθητές μας και οι γονείς που πήραν μέρος είχαν ντυθεί φρούτα και λαχανικά και προσέφεραν ένα χρωματιστό θέαμα σε όσους την παρακολούθησαν.

H Τζέλα Δέλτα ήταν εκεί και ηγήθηκε της παρέλασης του σχολείου μας.


Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Αποτελέσματα Κλήρωσης Λαχειοφόρου

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης της λαχειοφόρου:

Αποτελέσματα κλήρωσης λαχειοφόρου

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τα δώρα σας από τον Σύλλογο κάθε Τρίτη 16:30 - 20:30 και κάθε Σάββατο 10:00 - 14:30 μέχρι 18/3.


Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και τις επιχειρήσεις που έκαναν κάποια προσφορά στη λαχειοφόρο.


Ευχαριστούμε τους δωροθέτες και τους χορηγούς της λαχειοφόρου μας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δωροθέτες και τους χορηγούς της λαχειοφόρου μας που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε το φετινό μας αποκριάτικο πάρτι χωρίς κάποιο κόστος εισιτηρίου για τα παιδιά ή τους γονείς.

Ευχαριστούμε την εταιρεία 3Ε για τη γενναιόδωρη προμήθεια χυμών και αναψυκτικών για το πάρτι και την Pizza Fan για την ειδική τιμή για τις πίτσες.

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις του Παλαιού Φαλήρου και της Νέας Σμύρνης (και όχι μόνο) που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Η Τζέλα Δέλτα σας ευχαριστεί

Η Τζέλα Δέλτα σας ευχαριστεί για τη συμμετοχή σας στο φιλανθρωπικό γκαλά.
Ήταν μια προσφορά της Jela Delta Shipping Company.

*Disclaimer: Πρόκειται για χιουμοριστική ανάρτηση

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

«Φαληριώτικο Καρναβάλι 2023» / Οι Αποκριάτικες Μαθητικές Εκδηλώσεις στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

- ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2 (13.00) ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 

- ΣΑΒΒΑΤΟ 25/2 (11.00) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

- ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/2 (11.00) ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΦΛΟΙΣΒΟΥ



Πλούσιο πρόγραμμα Αποκριάτικων Μαθητικών Εκδηλώσεων 2023 διοργανώνει ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με το Γραφείο Παιδείας του Δήμου, με μουσική, χορούς, παιχνίδια, δρώμενα, εντυπωσιακά σόου και πολλές εκπλήξεις, που θα συναρπάσουν και θα παρασύρουν κατοίκους, δημότες και επισκέπτες της πόλης μας, σε ένα μοναδικό καρναβαλικό  ξεφάντωμα.

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Αποκριάτικο πάρτι

Με χαρά σας προσκαλούμε στο Αποκριάτικο πάρτι μας που θα γίνει στον χώρο του σχολείου μας το Σάββατο 18/2 στις 17:00. Φορέστε την πιο καλή σας διάθεση, την πολύχρωμη στολή σας και σας περιμένουμε για ένα πάρτι με μουσική, χορό, φαγητό και εκπλήξεις.


Θα γίνει λαχειοφόρος με πολλά δώρα τα οποία απλόχερα μας προσέφεραν γονείς, τοπικά καταστήματα και επιχειρήσεις για να μας υποστηρίξουν.
Μπορείτε να δείτε τον κατάλογο με τα δώρα εδώ: Δώρα λαχειοφόρου

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023

Παρουσίαση για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο για Γονείς και Παιδιά

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας στην παρουσίαση για την Εκπαίδευση Κυβερνοασφάλειας για Γονείς και Παιδιά που έγινε την Κυριακή 5/2 παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.



Ευχαριστούμε τα μέλη της (ISC)² Hellenic Chapter για την εξαιρετική τους παρουσίαση.


Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Starbucks για την ευγενική τους προσφορά καφέ για την εκδήλωσή μας.

Επισυνάπτονται η παρουσίαση και συμβουλές για γονείς καθώς και πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες και συνδέσμους που μας παραχώρησε η (ISC)² Hellenic Chapter.

Site για ενημέρωση και προστασία στο διαδίκτυο:

https://saferinternet4kids.gr/

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Λαχειοφόρος για το Αποκριάτικο πάρτι

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου, αποφάσισε να διοργανώσει ξανά μετά από τρία χρόνια, το αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο μας, που με χαρά περιμένουν όλοι οι μαθητές. Το πάρτι θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 18/2 στο σχολείο μας (θα ακολουθήσει ενημέρωση για τις λεπτομέρειες).

Για την πραγματοποίηση όμως της γιορτής αυτής για τους μαθητές του σχολείου μας, ένα μέρος των εξόδων αποφασίστηκε να καλυφθεί με τη διοργάνωση λαχειοφόρου αγοράς, που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του σχολείου μας.

Έχουμε ήδη μαζέψει έναν σημαντικό αριθμό δώρων από ευγενικούς χορηγούς, πολλοί από τους οποίους στηρίζουν τον σύλλογό μας εδώ και πολλά χρόνια.

Το μεγάλο δώρο της φετινής λαχειοφόρου είναι ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) στη Λίμνη Πλαστήρα, στον Ξενώνα Φιλοξένια σε τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Επίσης θα σας παρέχουμε και ενοικιαζόμενο οικογενειακό αυτοκίνητο.


Μπορείτε να δείτε τη λίστα στον εξής σύνδεσμο: Δώρα Λαχειοφόρου

Η λίστα ανανεώνεται συνεχώς.

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι για τη λαχειοφόρο, μπορείτε να επικοινωνήστε με τον Σύλλογο μέχρι την Παρασκευή 17/2.

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις