Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση - Σύλλογος ΑΛΜΑ - HOG

Την Κυριακή 3/12, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ» διοργανώνει την εκδήλωση “Born to be Different” στη Πλατεία Φιλικής Εταιρείας Π. Φαλήρου, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μοτοσικλετιστών HOG – HARLEY OWNERS GROUP και με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Π. Φαλήρου. Μαζί μας, θα είναι και μαθητές των σχολείων του Π. Φαλήρου.


Διεθνής Ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών


Διεθνής Ημέρα της εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ | ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ | 19:00

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Μαρία Ζάγκα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.ΕΠ.ΙΣ. , σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνεται για να τιμήσουμε τη Διεθνή Ημέρα της Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών στις 27 Νοεμβρίου, ημέρα  Δευτέρα & ώρα 19:00 στον πολυχώρο του Δημαρχείου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος)


Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023

Ημερίδα «Οι επιδημίες του Χειμώνα»

Ο Δήμαρχος Παλαιού Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αρωγής & Υγείας Γιάννης Αρκουμάνης  διοργανώνουν σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων  ημερίδα με θέμα:

                           << ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ>>         

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου  2023 από τις 18.00 έως 19:30  διαδικτυακά. Σκοπός της είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα όπως ιώσεις, γρίπη, covid-19 κ.α. που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά.


Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Σινεμά

Σας περιμένουμε το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στο σχολείο μας για μία ακόμη κινηματογραφική προβολή.





Δημοφιλέστερες αναρτήσεις