Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Εσωτερικό Τουρνουά Σκακιού 4ου Δημοτικού Παλαιού Φαλήρου

 Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας τα αποτελέσματα του εσωτερικού τουρνουά σκακιού που διοργανώθηκε στο σχολείο μας! Ήταν μια συναρπαστική εμπειρία για όλους μας, καθώς οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν σε μια φιλική ατμόσφαιρα και να δείξουν τις σκακιστικές τους ικανότητες.

Συνολικά, συμμετείχαν 16 μαθητές στο τουρνουά, καθένας αγωνιζόμενος με πάθος και αποφασιστικότητα. Η ανταγωνιστικότητα ήταν υψηλή, και κάθε κίνηση στην σκακιέρα ήταν σημαντική. Τα παιδιά μας έδειξαν αξιοθαύμαστη αντίληψη και στρατηγική, και κατάφεραν να προσφέρουν συναρπαστικά παιχνίδια γεμάτα αγωνία. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο https://chess-results.com/tnr778968.aspx?lan=1&art=1&rd=5

Θερινό Σινεμά

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου το βράδυ, διοργανώσαμε ένα μοναδικό θερινό σινεμά στην αυλή του σχολείου μας και ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουμε εύκολα. Παρακολουθήσαμε την ταινία «Ο μικρός Νικόλας πάει διακοπές» στην ειδική οθόνη με φρέσκο ποπ κορν και πολλές λιχουδιές.



Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τουρνουά Σκακιού 4ου Δημοτικού Παλαιού Φαλήρου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει εσωτερικό Τουρνουά Σκακιού για τους μαθητές του σχολείου που θα γίνει το Σάββατο, 10 Ιουνίου, 10:00-12:00 στο σχολείο μας.

Θα γίνουν πέντε γύροι με βράβευση των τριών πρώτων και του πρώτου κοριτσιού.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές του σχολείου μας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις