Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Θέατρο και μάθηση

Και αυτήν τη σχολική χρονιά έχουμε τη χαρά να διαθέτουμε στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας θεατρικό παιχνίδι με τον ηθοποιό/εκπαιδευτή θεατρική αγωγής Δημήτρη Μάριζα κάθε Παρασκευή απόγευμα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό δελτίο για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Ενημερωτικό 

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Γιορτή Υιοθεσίας Α' Δημοτικού

Για άλλη μια χρονιά, με μεγάλη χαρά, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας συμμετείχε στην όμορφη εκδήλωση της «Υιοθεσίας Α' Δημοτικού» από τα παιδιά της Στ' τάξης! Ο Σύλλογός μας χάρισε στους νέους μαθητές του Σχολείου μας ένα καπέλο με το λογότυπο του σχολείου, καθώς συνεισέφερε στα γλυκά-δώρα που έκαναν τα παιδιά της Στ' τάξης στα παιδιά της Α' τάξης! Επίσης κέρασε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στην εκδήλωση με Donuts & Χυμούς!

Πρόσκληση στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου σας προσκαλεί στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου για το έτος 2022-2023, την Παρασκευή 29/09/2023 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. 
Για να λάβετε μέρος στη συνέλευση, θα πρέπει να είστε ταμειακά ενήμεροι. Το κόστος της ετήσιας συνδρομής για το 2023-2024 ανέρχεται στα 10 ευρώ ανά οικογένεια. 
Η παρουσία όλων είναι ιδιαίτερα σημαντική. 

Σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Μικροί Παντογνώστες σε Μεγάλες Περιπέτειες Season 2

Εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια γνώσεων, προκλήσεις, γρίφοι και δοκιμασίες, μουσικές και τραγούδια σας περιμένουν στις πλατείες του Παλαιού Φαλήρου.

Οι «Μικροί Παντογνώστες» του Παλαιού Φαλήρου, η αγαπημένη σε όλους δράση, επιστρέφει και φέτος στην πόλη μας το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου.



Με σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων για παιδιά, όπου οι μικροί Φαληριώτες στο πλαίσιο των τεσσάρων ξεχωριστών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί, θα αναδείξουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους.

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά των περιοχών που επλήγησαν από την καταιγίδα Daniel

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το Μαζί για το Παιδί, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκεντρώνουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, που δοκιμάζεται.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους.

Τα σχολικά είδη που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

H δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, σε όλους τους Δήμους της Αττικής.

Επίσης, όσα σχολεία της Αττικής επιθυμούν να προσφέρουν σχολικά είδη για τα παιδιά της Θεσσαλίας, μπορούν να τα συγκεντρώσουν, να τα ετοιμάσουν σε κούτες και να τα παραδώσουν τη μέρα της δράσης, στο Δήμο της περιοχής τους.

Μπείτε στο oloimaziboroume.gr, για να δείτε το σημείο συγκέντρωσης του Δήμου που σας ενδιαφέρει.


Για το Παλαιό Φάληρο η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 – 16:00, στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος – είσοδος από Αρτέμιδος)

Θερινό Σινεμά - Γοριλομπελάδες

Με χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο θερινό σινεμά της φετινής σχολικής χρονιάς που θα γίνει στην αυλή του σχολείου μας αυτό το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 19:30.







Δημοφιλέστερες αναρτήσεις