Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» στο σχολείο μας

Αυτήν την Πέμπτη, 25/5/2023, τα παιδιά μας θα έχουν τη χαρά να βιώσουν και να παίξουν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης του πραγματικού Survivor!!! Πάντα με την προβλεπόμενη ασφάλεια για όλους τους παίκτες!


Τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα» είναι ένα παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι άνθρωποι και ειδικά τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να τρέξουν και να αθληθούν μέσα από τους επαγγελματικούς στίβους μάχης, που διαθέτουμε, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους, που θα μας προσφέρει η εκάστοτε περιοχή, που θα επισκεπτόμαστε. Οι παίκτες θα χωρίζονται σε ομάδες και ξεκινώντας από την αφετηρία θα πρέπει να φτάσουν πρώτα στον τελικό στόχο περνώντας τα εμπόδια, που θα βρίσκουν στη διαδρομή τους, για να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο!

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Θεατρικές παραστάσεις παιδιών

Με χαρά σας προσκαλούμε στη διπλή θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιού Φαλήρου που θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 στις 19:00 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου μας.

Η ομάδα των τάξεων Α' και Β' Δημοτικού θα παίξουν την παράσταση «Ο Αίσωπος κάτι έχει να μας πει» και η ομάδα των τάξεων Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' θα παίξουν την παράσταση «Στις υπηρεσίες σας κύριε Μολιέρο».



Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του Συλλόγου «Φλόγα» για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του.


Θεατρική Παράσταση «Οι Ηλίθιοι»

Με χαρά σας προσκαλούμε στη θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» του Neil Simon από τη θεατρική ομάδα ενηλίκων «All 4 Art» του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Παλαιού Φαλήρου που θα γίνει την Κυριακή 28 και τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 στις 19:00 στον πολυχώρο του Δημαρχείου μας.


Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς του Συλλόγου «Φλόγα» για την οικονομική ενίσχυση των δράσεών του.



Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Συμμετοχή στο 8ο σχολικό τουρνουά σκακιού του Παλαιού Φαλήρου

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι οχτώ από τα παιδιά του τμήματος σκακιού του σχολείου μας πήραν μέρος στο 8ο ομαδικό πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων του δήμου Παλαιού Φαλήρου που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Π. Φαλήρου σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και Κοινωνικής Αρωγής του Δήμου Π. Φαλήρου. Αυτή ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για τα παιδιά μας να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να διαγωνιστούν με άλλα σχολεία της περιοχής μας.




Παρότι τα περισσότερα παιδιά της ομάδας μας ξεκίνησαν φέτος την εκμάθηση του σκακιού, δείξανε αποφασιστικότητα και πάθος κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Μετά από πολλές ώρες εκπαίδευσης και προετοιμασίας, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε ανταγωνιστικές ομάδες από άλλα σχολεία.



Η ομάδα μας κατάφερε να καταταχθεί στην έκτη θέση ανάμεσα σε έντεκα σχολεία που συμμετείχαν. Θα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της ομάδας μας για την αφοσίωση και την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Η δέσμευσή τους και η προόδος που έχουν επιδείξει είναι εμπνευσμένες και αξιοθαύμαστες.

Δημοφιλέστερες αναρτήσεις